Enter your keyword

Voitelukeskus

Palvelumme kattaa laadukkaat voitelutuotteet.

VOITELUKESKUS ON MERKITTÄVÄ VOITELUALAN AMMATTILAISTEN OSAAMISKESKUS.

Suomalainen tukkuliike

Voitelukeskus on alansa kehityksen kärkeä edustava suomalainen maahantuonti- ja tukkuliike, joka on perustettu jo vuonna 1978. Palvelemme kokonaisvaltaisesti ja joustavasti teollisuutta, koneurakoitsijoita ja liikenteenharjoittajia.

Luotamme siihen, että jo lähes 40 vuoden kokemuksen myötä kertynyt voitelualan tietotaito, teknologisen kehityksen herpaantumaton seuraaminen ja korkeatasoinen palvelu ovat parhaat valttimme tulevaisuuden haasteiden edessä. Tuotteiden ja palveluiden laatu ovat alati koneistuvassa maailmassa juuri ne tekijät, jotka pitävät laakerit ja pyörät varmimmin pyörimässä, kun kilpailu kiristyy ja seisokkeihin ei ole varaa.

Miljoonia litroja vuosittain

Voitelukeskus myy vuosittain miljoonia litroja rasvoja, öljyjä ja nestemäisiä kemikaaleja sekä satojatuhansia suodattimia. Mutta me emme tyydy pelkästään tähän, vaan välitämme asiakkaillemme lisäksi mittaamattoman määrän alan viimeisintä tietoutta.

Laadukkaat tuotteet yhdistettynä huippuosaamiseen ovat tuoneet meille tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Luotamme siihen, että vuosikymmenien kokemuksen myötä kertynyt voitelualan tietotaito, teknologisen kehityksen herpaantumaton seuraaminen ja korkeatasoinen palvelu ovat parhaat valttimme tulevaisuuden haasteiden edessä.

Tuotekehitys ja ympäristö

Voitelukeskus on panostanut vuosien mittaan myös omaan tuotekehitykseen. Yhteistyössä Petro-Canadan kanssa kehitettyä niveltappirasvaa käytetään laitteissa ja koneissa joka puolella maailmaa. Lisäksi olemme kehittäneet hydrauliikkalaitteita varten ympäristöystävällisen mäntyöljyn, jolla on maailmanlaajuinen patentti.

Ympäristönsuojelusta huolehtiminen on luonnollisesti tärkeä osa kokonaisvaltaisen palvelun ajatteluamme. Voitelukeskuksella on Suomen ympäristöministeriön myöntämä keräyslupa uusiokäyttöön soveltuville kirkkaille ja biologisesti hajoaville voiteluaineille.

Asiakkaiden tarpeiden tunteminen ja heidän tarpeisiinsa vastaaminen ovat olleet Voitelukeskuksen liiketoiminnan peruslähtökohtina jo lähes 40 vuotta. Tästä linjasta emme lipsu tulevaisuudessakaan.

Tukkumyynnin lisäksi konsultoimme ja koulutamme.

Otathan yhteyttä!