Metsäpaja Hämäläinen Oy valitsi Voitelukeskuksen Petro-Canada -öljyt laadun vuoksi

11.01.2017, Voitelukeskus

Metsäpaja Hämäläinen Oy urakoi Etelä-Savon metsissä kuudella metsäkoneella ja 40 vuoden kokemuksella. Seitsemän talvea sitten, kun koneita täytyi pitää pysähdyksissä kovien pakkasten johdosta, alkoi Erkki Hämäläinen etsiä netistä laadukkainta moottoriöljyä ankariin olosuhteisiin. ”Päädyn Petro-Canada Duron Synthetic 5W-40:een, koska sen pakkasenkestävyys oli omaa luokkaansa ja silti kuumapään leikkausviskositeetti cP 150° C huikea 4,3.

Viime kesänä, isompien huoltojen yhteydessä, Erkki päätti pitkien vertailujen jälkeen kokeilla hydrauliikkaöljynä korkealuokkaista Petro-Canadan Hydrex XV All Season -öljyä. ”Lomien jälkeen ajokonekuski tiedusteli, että mikä päivityspaketti tuohon nosturinhallintaan on laitettu”. Kertoo Erkki ensikokemuksista ja jatkaa: ”Ei tarvinnut viime talven pakkasilla lämmitellä ja jumppailla koneiden kanssa samoin kun ennen”.

Erkki toivoisi kentälle koulutusta voiteluaineiden ominaisuuksista ja opastusta miten niitä vertailla: ”Nykyisin on tarjolla jos mitäkin tuotteita ja kaiken maailman tarjoajia kyllä riittää.”

Erkki Hämäläinen (oik.) ja Voitelukeskuksen Jani Koskimaa vaihtavat kuulumisia. Erkki on erittäin tyytyväinen Janin henkilökohtaiseen palveluun.