• Jari Heinonen ja Matti Tavinen Fleetguardin suodattimen kimpussa

Sora ja Kallio Heinonen Oy luottaa Voitelukeskuksen tuotteisiin ja palveluun

22.11.2017, Voitelukeskus Tonttila Oy Ltd

Hyvää yhteistyötä Voitelukeskuksen kanssa

Voiteluaineissa ja suodattimissa Sora ja Kallio Heinonen Oy on luottanut vuosikymmenen ajan Voitelukeskus Tonttila Oy Ltd:n tuotteisiin sekä hyvään palveluun.

"Voitelukeskuksen toimitukset pelaavat luotettavasti ja nopeasti. Petro-Canada -öljyt ja -rasvat ovat laadukkaita, samoin kuin Fleetguard-suodattimetkin, joita johtavat konevalmistajatkin käyttävät ensiasennustuotteina", kehuu Heinonen.

Petro-Canadan tuotteista käytössä on moottori- ja hydrauliikkaöljyt, kiertovoiteluöljyt sekä keskusvoitelun rasvat ja tuubirasvat. Fleetguard-suodattimet takaavat, että moottorit saavat puhdasta ilmaa ja polttoainetta, sekä pitävät öljyn puhtaana koko vaihtovälin, niin moottoreissa kuin hydrauliikassakin.

"Huollamme itse murskat ja vanhemmat koneet mutta uusissa Volvoissa on hyvin toimivat huoltosopimukset. Murskaimet ovat jatkuvan pölyn keskellä ja niiden huoltoväli on 300 tuntia. Ilmanpuhdistimet vaihdamme kuitenkin yleensä kerran huoltovälin keskellä, joskus päästään samoilla suodattimilla koko huoltoväli, jos ollaan hyvissä olosuhteissa ja sitten taas vaihdellaan useamminkin kun oikein pöllyttää. Suodattimia emme koskaan puhalla ilmalla, sillä se rikkoo helposti niiden herkän rakenteen. Metson murskat ilmoittavat kun suodatin alkaa tukkeutua ja sammuttavat syötön. Meillä on työmaan huoltovaunussa koko ajan Fleetguard-suodattimia varastossa samoin kuin Petro-Canada -voiteluaineita", kertoo Heinonen.

Petro-Canadan moottoriöljyistä Heinonen käyttää laadukasta API CK-4 -öljyä, mikä käy kaikkiin käytössä oleviin koneisiin. Hiljattain uusiutunut öljy täyttää nyt myös mm. Volvo VDS 4.5 -luokituksen.

"Käyttämämme Petro-Canadan hydrauliikkaöljy on ominaisuuksiltaan vaativaan murskausurakointiin soveltuvaa ja se on myös myrkytöntä (NSF H2), mikä on erittäin tärkeä asia silloin, jos öljyä pääsee jostain syystä maahan. Ja monikäyttöinen kalsiumsulfonaatti-saenteinen Anderol OT-2 -prässirasva sopii myös laakeripinnoille", Heinonen toteaa.

Jari Heinonen ja Matti Tavinen Fleetguardin suodattimen kimpussa