Anderol PQAA

Anderol PQAA -sarjan öljyt täyttävät NSF H1 -luokituksen ja valmistamisessa sovelletaan HACCP ja GMP -laatujärjestelmiä.

Toisin kuin pelkät valkoöljyt, Anderol PQAA -vaihteistoöljyt on sekoitettu ultrapuhtaista vetykäsitellyistä perusöljyistä sekä patentoiduista lisäaineista. Ne kestävät erittäin kovaa painetta ja antavat erinomaisen kulumiseneston, hapettumisen eston ja ruostumissuojan. Lisäksi ne täyttävät korkeimmat standardit ruoanvalmistusteollisuudessa. NSF H1 -hyväksyntä sallii aineen satunnaisen kosketuksen ruokaan ja se on myös läpäissyt FDA -säännöstön 21 CFR 178.3570. Star K on antanut suosituksen Anderol PQAA -tuotteiden käytöstä Kosher-ruoissa. Viskositeetiltaan paksuimpia öljyjä voidaan käyttää matopyörä/ruuvivaihteissa vaikka niissä käytettäisiin keltametalleja (messinkiä, pronssia). Muut luokitukset: KOSHER ja PAREVE STAR K. Ei sisällä gluteenia, pähkinäöljyä tai sen muunnoksia.

Lisätietoja:

Anderol PQAA -sarjan vaihteistoöljyt ovat edistyksellisiä elintarvikeluokan voiteluaineita, jotka antavat erinomaisen suorituskyvyn ja elintarvikeluokan puhtauden.

Voimansiirtoöljyt