Petro-Canada Purity™ FG Synthetic EP 220

Petro-Canada Purity™ FG Synthetic EP 220 -vaihteistoöljy on edistyksellinen elintarvikeluokan voiteluaine, joka antaa erinomaisen suorituskyvyn ja elintarvikeluokan puhtauden. Se täyttää NSF H1 -luokituksen ja valmistamisessa sovelletaan HACCP ja GMP -laatujärjestelmiä.

NSF H1 -hyväksyntä sallii aineen satunnaisen kosketuksen ruokaan ja se on myös läpäissyt FDA -säännöstön 21 CFR 178.3570. Star K on antanut suosituksen Purity™ FG -tuotteiden käytöstä Kosher-ruoissa. Muut luokitukset: KOSHER ja PAREVE STAR K. Purity™ FG Synthetic EP -öljy ei sisällä geenimanipuloituja aineosia. Ei sisällä gluteenia, eikä pähkinäöljyä tai sen muunnoksia. NSF H1 Luokitusnumero: 135872.

Lisätietoja:

Toisin kuin pelkät valkoöljyt, Petro-Canada Purity™ FG Synthetic EP 220 -voimansiirtoöljy on sekoitettu ultrapuhtaista kaksoisvetykäsitellyistä perusöljyistä (HT-menetelmä), poly-alfa-olefiineista (PAO) sekä patentoiduista lisäaineista. Se kestää erittäin kovaa painetta ja antaa erinomaisen kulumisen-, hapettumisen eston sekä ruostumissuojan. Lisäksi se täyttää korkeimmat standardit elintarviketeollisuudessa.

Voimansiirtoöljyt