Petro-Canada Compro™ Compressor Fluid

Petro-Canada Compro™ Compressor Fluid -öljyillä on korkea vastustuskyky kuuman ilman vaikutuksille ja voidaan suositella 2000 tunnin vaihtoväliä. Huomattavasti normaalia pienempi öljyn kulutus ja haihtuvuus vähentää öljyn määrää myös ilmajärjestelmissä. Öljyn paksuuntumisen tehokas estyminen nostaa kompressorien tehoa. Ratkaisevasti pienempi lietteen ja muiden kerrostumien muodostuminen metallipinnoille lisää kompressorin käyttövarmuutta ja vähentää huoltokustannuksia. Öljyn antama huippuluokan kulumissuoja lisää liikkuvien osien ikää ja pidentää peruskorjausjaksojen aikaväliä, pienentäen näin kunnossapidon yleiskustannuksia.

Compro™ Compressor Fluid -öljyjä suositellaan käytettäviksi kaiken tyyppisissä ruuvi-, lamelli- ja mäntäkompressoreissa. Käytettävissä on neljä erilaista viskositeettiluokkaa riippuen kompressorityypistä. Ruuvikompressorit: viskositeetti 32, lamellikompressorit: viskositeetti 100 ja 150, mäntäkompressorit: viskositeetti 68 ja 100.

Lisätietoja:

Petro-Canada Compro™ Compressor Fluid -öljyt on kehitetty teollisuuskompressoreita varten. Ne antavat pitkän öljynvaihtovälin lisäksi hyvän suojan hiilikarstan muodostumista vastaan ja pitävät kompressorin tehon huipussaan.

Kompressoriöljyt