Petro-Canada Compro™ Synthetic Compressor Fluid

Petro-Canada Compro™ Synthetic Compressor Fluid -öljyillä on korkea vastustuskyky kuuman ilman vaikutuksille ja voidaan käyttää poistoilman lämpötiloille 105 °C asti sekä suositella yli 8000 tunnin vaihtoväliä. Huomattavasti normaalia pienempi öljyn kulutus ja haihtuvuus vähentävät öljyn määrää myös ilmajärjestelmissä. Öljyn paksuuntumisen tehokas estyminen nostaa kompressorien tehoa. 

Compro™ Synthetic Compressor Fluid -öljyn rakenne, PAG- perusöljy, on ominaisuuksiltaan luonnostaan hyvin puhdistava ja pitää kompressorien pyörivät osat, liukupinnat ja säätöventtiilit puhtaina lietteestä ja lakkakerrostumista vähentäen huolto- ja korjauskustannuksia. Puhtaat pinnat säilyttävät kompressorin tehon vakaana ja vähentävät energiakustannuksia. Suositellaan käytettäviksi sekä yksi- että monivaiheisissa ruuvikompressoreissa.

Lisätietoja:

Petro-Canada Compro™ Synthetic Compressor Fluid -öljyt on kehitetty ruuvikompressoreille erittäin vaativiin olosuhteisiin; erittäin kuumiin ja erittäin kylmiin ja/tai ankaraan kuormitukseen.. Ne antavat pitkän öljynvaihtovälin lisäksi hyvän suojan lakan tai hiilikarstan muodostumista vastaan ja pitävät kompressorin tehon huipussaan.

Kompressoriöljyt