Petro-Canada Precision™ General Purpose Grease EP 1, EP2 ja Moly EP 2

Petro-Canada Precision™ General Purpose EP 1 on suositeltava rasva keskusvoitelulaitteisiin, jotka voitelevat raskaasti kuormitettuja kuljetinlaakereita. Se soveltuu myös liikkuviin kaivoskoneisiin, metsäkoneisiin sekä nopeille pyörimisnopeuksille teollisuuslaakereihin. Käyttölämpötilarajat ovat –30 – +125 °C.

Petro-Canada Precision™ General Purpose EP 2 on erinomainen yleisrasva moneen käyttötarkoitukseen. Se soveltuu pyörien laakereiden voiteluun matalille ja keskisuurille pyörimisnopeuksille ja vaihteleviin lämpötiloihin, myös märkiin olosuhteisiin. Erinomainen pysyvyys iskumaisissa ja suurissa kuormituksissa. Erinomaisten kitkaa vähentävien lisäaineiden ansiosta osien kuluminen on minimaalista ja liikkeellelähtökitka on pieni. Näin se auttaa pidentämään huoltovälejä. Käyttölämpötilarajat ovat –25 – +135 °C.

Petro-Canada Precision™ General Purpose MOLY EP 2 soveltuu raskaaseen kuormitukseen teollisuudessa ja/tai ajoneuvokäyttöön, missä tarvitaan molybdeenisulfidin tuomaa rajavoitelusuoja-ainetta iskumaisia kuormituksia vastaan. Käyttölämpötilarajat ovat –20 – +135 °C.

Precision™ General Purpose EP 1, EP 2 ja MOLY EP 2 yleisrasvaukseen ja laakereille:

  • Ajoneuvojen pyöränlaakerit erityisesti levyjarrujärjestelmille
  • Vesipumpuille ja ohjausjärjestelmiin
  • Paperikoneiden märkä- ja kuivapään laakereille
  • Matala- ja keskinopeille vaihdekytkimille
  • Kuljettimien ja murskien laakereille

Lisätietoja:

Petro-Canada Precision™ General Purpose EP 1, EP 2 ja MOLY EP 2 ovat litiumsaippuasaenteisia yleisvoitelu-, keskusvoitelu- ja vaihteistorasvoja.

Rasvat