Petro-Canada Vultrex™

Petro-Canada Vultrex™ -rasvatuoteperhe koostuu viidestä eri tuotteesta, jotka soveltuvat erilaisille lämpötiloille ja pumpattavuuksille. Alumiinikompleksisaennin antaa erinomaisen suojan veden huuhtoutumista vastaan, kun taas eri viskositeettiluokat ja suorituskykylisäaineet varmistavat ihanteellisen öljykalvon vahvuuden sekä metalliosien suojan.

Vultrex™-rasvoja suositellaan vaativissa olosuhteissa käytössä olevaan kalustoon kuten:

  • rakennuskoneisiin
  • maatalouskoneisiin
  • kaivosteollisuuden koneisiin
  • teollisuuskoneisiin
  • metsäkoneisiin.

Vultrex™ MPG EP 2 -rasvaa suositellaan raskaasti kuormitettujen tavallisten ja rullalaakereiden voiteluun sekä alhaisilla tai kohtuullisilla nopeuksilla liikkuviin liukupintoihin. Toiminta-alue -20 – +160 °C.

Vultrex™ MPG EP 1 -rasvalla on sama öljyviskositeetti ja kalvonpaksuus kuin EP 2 -rasvalla, joten sitä voidaan käyttää samalla tavoin. Sillä on helpompi pumpattavuus erityisesti pitkissä linjoissa. Toiminta-alue -25 – +160 °C.

Vultrex™ MPG Synthetic Arctic -rasva on erityisesti suunniteltu äärimmäisen kylmiin olosuhteisiin. Rasva on yhteensopiva kaikkien aiemmin esiteltyjen rasvojen kanssa. Yhdenmukaisuus NLGI No.0:n kanssa sekä vieläkin matalampi viskositeetti mahdollistavat tämän synteettisen öljyn pumppauksen jopa -45 °C. Toiminta-alue -45 – +120 °C.

Vultrex™ G-123 (NLGI No.1) ja Vultrex™ G-124 (NLGI No.2) ovat punaisia, tahmeita rasvoja, jotka on erityisesti suunniteltu sellaisten vaativissa olosuhteissa toimivien komponenttien voiteluun, joita käytetään kaivos-, metsä- ja kuljetusteollisuuden koneissa (esim. pyörälaakerit, helat, olkatapit, alustan voitelupisteet). Rasvojen käyttöominaisuuksiin kuuluu suojaus tärinä- ja iskukuormausta vastaan. Toiminta-alueet ovat: Vultrex™ G-123: -25 – +160 °C ja Vultrex™ G-124: -20 – +160 °C.

Lisätietoja:

Petro-Canada Vultrex™ -EP-käsitellyillä rasvoilla on erinomainen suorituskyky ja korkea tippumispiste.

Rasvat