Fleetguard-suodattimet

Cummins Filtration on maailman johtavia suodatusjärjestelmien toimittajia. Fleetguard-brändin alaisuudessa Cummins Filtration tarjoaa kattavan valikoiman ilma-, polttoaine-, öljy-, sekä nestesuodatukseen. Suodattimien lisäksi Cummins Filtrationin valikoimassa on erilaisia jäähdytysnesteitä sekä niiden lisäaineita ja tarvikkeita.

Yli 10 000 tuotenimikkeellä Cummins Filtration voi palvella laajan asiakaskunnan yksilöllisiä tarpeita. Fleetguard-tuote ryhmät keskittyvät pääasiallisesti raskaan tieliikenteen, maa- ja metsätalouden, teollisuuden, rakennusteollisuuden, energiateollisuuden, konevuokraamoiden sekä meriliikenteen sektoreihin. Cummins Filtration on osa Cummins-yhtymää, joka on suurin yli 50 hv dieselmoottoreiden valmistaja. Cummins Filtration kehittää nykypäivän suodatusratkaisuja yhdessä Cumminsin sekä yli 140 alkuperäisvalmistajan (OEM) kanssa. Mm. Volkswagen, Ford, Dong Feng, Foton, DAF, John Deere, Iveco, Komatsu, Liebherr sekä Scania ovat mukana yhteistyössä.

Takuu

Cummins Filtration seisoo valmistamiensa tuotteiden takana. Jokainen tuote jonka Cummins Filtration suunnittelee, kehittää tai valmistaa, on tuotettu noudattaen alan viimeisimpiä laatustandardeja. Mikäli moottori tai jokin komponentti vaatii korjausta Cummins Filtrationin tuotteen virheellisyyden vuoksi, Cummins Filtrationin takuu korvaa moottorin tai komponentin korjauksesta aiheutuneet, kohtuullisiksi määritellyt kustannukset.

Fleetguard-suodattimet
Fleetguard-2022-Platinum-Distributor

Fleetguard-valikoimassa ovat mm. korkealaatuiset ilma-, polttoaine-, öljy-, hydrauli- sekä nestesuodattimet, jäähdytysnesteet ja niiden lisäaineet.