Petro-Canada Precision™ XL EP

Petro-Canada Precision™ XL EP soveltuu erityisesti raskaaseen käyttöön sekä teollisuuskoneisiin, kaivoskoneisiin, että konstruktioille ja ajoneuvoihin. Rasvat eivät ole terveydelle vaarallisia normaalisti käytettynä. Täyttää NLGI -luokitukset GC-LB soveltuen yleisvoiteluun sekä laakereille.

Precision™ XL EP on erinomainen HT -perusöljypohjainen LITIUMKOMPLEKSISAENTEINEN rasva raskaaseen ja yleiseen käyttöön, erityisesti keskuspainevoitelujärjestelmiin. Täyttää tai ylittää EP-vaatimukset.

Rasvan teknilliset ja kemialliset ominaisuudet takaavat erinomaisen laajat käyttösovellukset. HT-perusöljypohjaiset rasvat ovat myrkyttöminä käyttöturvallisia sekä ympäristölle vähemmän haitallisia kuin perinteiset voitelurasvat. 

Lisätietoja:

Petro-Canada Precision™ XL EP -rasvoilla on erittäin korkea tippumispiste joka tarjoaa hyvin laajan käyttölämpötila-alueen verrattuna monien muiden valmistajien tuotteisiin. 

Precision™ XL EP -rasvojen litiumkompleksisaennin takaa erinomaisen pysyvyyden myös märissä olosuhteissa ja iskumaisissa kuormituksissa. 

Rasvat